Šesti broj najopskurnijeg fanzina na ovim prostorima je pred vama. Ovaj Librarion je koncipiran na temi paganizma i mita, te su učesnici imali zadatak da se vrate svojim korenima i donesu u sadašnjost reči naših predaka.

Kao i svaki put, fanzin obiluje raznolikim sadržajima, preko proze i poezije, do ilustracija, preporuka za čitanje i muzičkih preporuka (ovaj put pagan- žanr je predstavljen i ukratko obrađen kroz par bendova).

Daniel je kao i uvek sav sadržaj pravilno rasporedio, tako da je pred vama jedno izuzetno zanimljivo štivo ako ste ljubitelji paganizma i istorije, a svakako će vam se dopasto i ako se prvi put susrećete sa ovim temama. Broj je jednostavno i čitko dizajniran, prosto vas zove na čitanje, bukvalno podseća na džepnu knjižicu u kojoj je sve na svom mestu, mada od Daniela se nije očekivalo manje.

Uz ovaj broj, izdat je i digitalni singl blek metal projekta Strahor, koji se može čuti na onlajn stranici izdavača, tako da što pre pojurite tamo, preslušajte trake, a zatim se bacite na čitanje fanzina, nemojte posle kuknjavu kako nema više fanzina na našim prostorima.

Tihomir Škara