U gomili haosa, plagijata i mediokriteta izdvaja se trojka sa nepravilno spelovanim imenom Pvris (čita se Paris). Ono što oni sviraju ne može lako da se stavi u jednu kategoriju, definitivno je alternativno ali i electro, pop, dark, rock... Novi album ’All We Know of Heaven, All We Need of Hell’ je dokaz da ne morate da se uklapate da biste bili popularni.

Za one koji ih ne prate od debija ’White Noise’ (2014) treba reći da se njihov zvuk nije ni malo promenio već je samo unapređen. Sada su možda malo više ranjiviji i zavodljiviji, a ipak opušteniji sa mnogo više samopouzdanja. 
Od uvodne „Heaven“, prvi singl, kreću sa spajanjem pitomog i agresivnog. Kroz deset pesama koliko ih ima na ’All We Know of Heaven, All We Need of Hell’ pronalazimo različite teme: mračna industrialWhat's Wrong“, podmukla naizgled vesela „Same Soul“ ili totalno žestoka „No Mercy“. Daju maksimum ogoljene energije u „Half“ dok se „Walk Alone“ i „Winter“ kreću strogo electro pravcem. Emocije nastaju u „Anyone Else“ i „Separate“ a „Nola 1“, kojom zatvaraju album, definitivno ne deluje kao da je Pvris numera.

Tri godine na turneji je od njih napravilo mašinu koja je sada mnogo jača i kreativnija. Ovo je bend sa autentičnim stilom kom nije važno šta je trenutno aktuelno. Zato su se Pvris za relativno kratak period se izdvojili na Rise Records katalogu. Danas, oni su već značajno ime na svetskoj rock sceni, još uvek ne na samom vrhu jer ostaju dosledni sebi. 

Mike Stankovich