Beogradska grupa Sink predstavila je spot za pesmu K.A.B.A. (Trn II) koja se nalazi na njihovom drugom studijskom albumu „Pred stubom srama...“.

Novi album grupe Sink donosi skoro sat vremena muzike i dvanaest konceptualno povezanih pesama. Bend je radio na albumu od početka 2014. godine i u odnosu na prvi album grupe "Sve što nisam ja" predstavlja lagan zaokret ka progresivnijem zvuku i složenijim kompozicijama. Tekstualno album predstavlja jednu celinu povezanu zajedničkom niti koja je ostavljena slušaocu da je sam otkrije, a naslovi pesama, nekarakteristični za srpski jezik na kome bend piše, su putokazi kroz simbole koje album nosi sa sobom. "Pred stubom srama..." je izdanje koje grupu Sink približava posvećenijoj i slušalački zahtevnijoj publici.

„Originalni naziv pesme koju volimo da zovemo i Trn II, bio bi Kraljevina Arapa, Beograđana i Albanaca i opisuje apsurdnost trenutnih socio-političkih trendova sa kojima se svakodnevno suočavamo. Volimo da se sećamo tih jakih fraza iz prošlosti kao što je ona Stena puca, dub se lama, zemlja nek se trese, pa ko ne misli da se zemlja dovoljno tresla  možda će mu to pasti na pamet Dok dub se lama, pred stubom srama...“