Film "Kozje uši" reditelja Marka Kostića, nastao po scenariju i istoimenom nagrađivanom romanu Vladislave Vojnović, sinoć je premijerno prikazan u Sava centru.

Priča o običnim ljudima i njihovoj svakodnevnoj borbi sa surovom današnjicom, siromaštvom i pritiscima društva, ispričana kroz sudbinu bake Stojanke, nekadašnje šezdesetoosmašice, koja danas, u svojim sedamdesetim godinama, u svom rodnom selu, sama izdržava i podiže unuke, pubilka je nagradila smehom i dugim aplauzima.
"Drago mi je kako je protekla premijera, jer me dugo nije bilo na filmu, a uloga baka Stojanke je divna. Ona je metafora svih naših žena - pametna je, snažna, oštrog jezika, sa mnogo sposobnosti i životnih tajni. Baka Stojanka je čestita, manipulativna i romantična, istovremeno se bori i sa malograđanštinom, licemerjem sredine i neslobodom, pokazujući da za dostojanstvo i ličnu hrabrost nije potreban novac, i da čovek može biti pobednik u životu i iz jedne autsajderske pozicije", kaže Gorica Popović, čije je tumačenje glavnog lika, i povratak na filmsko platno posle višegodišnje pauze, pubilka nagradila dugim aplauzom i čestitkama. 
Sjajne uloge u ovom ostvarenju dočarali su i Nikola Kojo, Milica Spasojević, Pavle Marković, Slobodan Ćustić, Sergej, Branislav i Toma Trifunović, Goran Radaković, Anđelka Prpić, Monika Romić, Nenad Maričić...Aplauzima su ispraćeni i direktor fotografije i producent Miloš Spasojević, scenaristkinja i producent Vladislavom Vojnović, montažeri Almir Kenović i Petar Jakonić, scenograf Dejan Anđelković, kompozitor Aleksandar Habić, kostimograf Boris Čakširan.