Tuzlanski rock'n'roll bend No Rules snimio je novi spot za pjesmu ''Na cesti bola'' u produkciji Salt and flow. Ovim pilot singlom bend No Rules počinje promociju novog dugočekivanog četvrtog studijskog albuma koji je snimljen u studiju Pogon u Tuzli u produkciji Dražena Mulaosmanovića.

Video spot "Na cesti bola" sniman je na lokacijama Panonskih jezera i lokacijama u okolini Tuzle.
Bend namjerava snimiti još dva spota u narednim mjesecima koji će se izbacivati kao singlovi do izlaska novog albuma koji će objaviti izdavačka kuća Front Rock iz Maribora. Na albumu će se naći jedanaest novih pjesama koje govore o ljubavi, boli i politici, kako ističe frontmen benda Goran Čampara. 

Bend No Rules postoji od oktobra 1999. godine i jedini je bend iz BiH  koji svira rock'n'roll- rhythm & blues, sa tekstovima na  bosanskom jeziku, po čemu su i jedinstveni na ovim prostorima. Iza njih su vec tri uspješno objavljena albuma, nastupi na brojnim festivalima, turneje u regionu i uspješne turneje u Sloveniji i Holandiji. Dobitnici su brojnih nagrada, od kojih najznačajnija bosansko-hercegovačka muzička nagrada "Davorin", kao i nastup kao predgrupa bendu Deep Purple U Sarajevu.
Pored Gorana Čampare-vokal i gitara, bend čine Sanin Imamović-solo gitara, Željko Jokić-bas gitara i Sead Hadžić-bubnjevi.