The Phonerings - MetamorfozaSviđa ti se? Javi ostalima!


Sastav The Phonerings objavio je video rad za pesmu „Metamorfoza“, treći singl kojim ovaj beogradski bend najavljuje izlazak debi albuma „Osam pesama“.

Nakon nežnijeg, ali energičnog pop pank-hardkor pristupa u nedavno objavljenim singlovima „Around“ i „Tvoja soba“, „Metamorfoza“ je eksplozivnija numera bez reči, sa osvrtom na post-hardkor nasleđe.

Prateći video, nastao u produkciji „Mrtvi kauboj“, prikazuje živost, nevinost, slobodu i lepotu koje postoje u prirodi. Pesma se može besplatno preuzeti na BandCamp stranici benda: thephonerings.bandcamp.com.

The Phonerings su u osveženoj postavi aktivni posle višegodišnje pauze, a nove singlove prate i nastupi i Beogradu, a uskoro i ostatku Srbije i regiona. Bend je 2009. godine objavio split CD „Reach the coast“ sa novosadskim pop pank herojima Shoplifters. The Phonerings sviraju gitarsku muziku odraslu na hardkor panku, indi roku i raznim podžanrovima koje karakterišu glasne gitare.

Bend trenutno čine: Nenad Tanasijević i Aleksandar Delić (gitare), Dušan Lopušina (vokal, bas gitara) i Vladimir Jelovac (bubnjevi).

Više informacija na: facebook.com/thephoneringsband.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva