Beogradski pank ’n’ Roll bend S.U.S., nedavno je objavio na svom youtube kanalu pesmu "A ja sam voleo", koja se u malo drugačijoj verziji već pojavila na prošlogodišnjem tribjut albumu "Tako mlad i tako čist", gde su različiti bendovi obradili pesme grupe Novembar iz Niša.
Pesma je snimljena 2014. godine u studiju Psycho therapy, a producent je Nenad Pejčić basista benda Novembar.
Ljubavni tekst u originalu, S.U.S. je promenio u satiričan. Podjednako koketira sa muško muškim odnosima ali u isto vreme poprilično potkopava seksualne afinitete pojedinih svestenih lica. „Pesma ima vise značenja pa nek je tumači ko kako hoće i kako se kome svidi“  kaže bubnjar i pevač benda Captain Terza.
U svakom slučaju dosta škakljiva tema za naše podneblje.


Garažni pank-rok bend S.U.S. nastao je još 2002. godine. Naredne godine izbacuju "live" snimak iz pančevačkog Doma omladine, a prvo studijsko izdanje, tj. split sa bendom 888 od tri pesme izlazi 2007. godine. Prvi studijski album "Brend imaginarne revolucije" snimaju 2010. godine.
Prošle godine pojavili su se na kompilaciji "Tako mlad i tako čist - tribute to Novembar" sa pomenutom pesmom "A ja sam je volio" (u SUS-ovoj verziji "A ja sam voleo"). Inače, produžena verzija te pesme koja je objavljena na youtube kanalu predstavlja najavu početka rada na drugom studijskom albumu.
S.U.S. odlikuje karakterističan scenski nastup (šminka, mornarske uniforme, zapaljene činele...) i specifičnost da je bubnjar glavni vokal. 
Nakon velikog broja svirki po Srbiji, gostovanja u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori, bend je u februaru 2014. godine održao i par značajnih koncerata u Holandiji.