U najnovijem singl-spotu pod nazivom “Korak dalje”, beogradski dvojac Stuttgart Online je ostvario saradnju sa Zoranom Kostićem Canetom iz legendarnih Partibrejkersa, Borisom Mladenovićem Bomlom, frontmenom grupe Jarboli i Škrtice, i talentovanim saksofonistom Daliborom Popovićem Mikšom. Pesma je snimljena u Studiju P3, producent je Ivan Petrović, a video je režirao Bojan Slačala uz svesrdnu pomoć Staše Tomića i Romane Slačala.

“Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa ovim izuzetnim umetnicima. Drago nam je da smo izvojevali novu kulturnu pobedu za rokenrol u našem gradu” – izjavili su članovi benda Marko Barišić i Bojan Slačala, pred koncert koji grupa zajedno sa svojim gostima treba da održi u beogradskom Gun club-u u petak 20. novembra.
  
Beogradska garažna rokenrol grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine. Prvi album, "Radost svakom domaćinstvu" i drugi “Prava stvar” snimaju u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta osvajali 1. mesta relevantnih domaćih radio i TV lista. 

Grupa trenutno objavljuje singl-spotove za treći po redu studijski album “Štutgart na vezi” u saradnji sa kolegama muzičarima sa scene, a do sada su realizovana 4, na kojima su učestvovali Oliver Svilan, Dragan Knežević i Demir Ahmetović. Objavljene singlove zajedno sa prethodna 2 albuma možete preslušati ili skinuti za minimalnu novčanu naknadu sa sajta stuttgartonline.bandcamp.com.