Bučan Pas je nova muzička platforma koju je pokrenula grupa entuzijasta i zaljubljenika u muziku sa ciljem prikupljanja i promovisanja crnogorskog muzičkog stvaralaštva. Iako je fokus stavljen na crnogorski alternativni muzički izraz, svi zainteresovani autori iz regiona mogu se uključiti u projekat. 

Za sada su na BP predstavljeni crnogorski muzički autori i njihovi video i audio materijali. Sve je prezentovano u posebno dizajniranom okruženju u kojem je lako preslušati, pregledati i koristiti sadržaj, te ga dalje distribuirati ili djieliti preko socijalnih mreža. U dogovoru sa samim autorima, materijal je dostupan za besplatno preuzimanje ili samo za preslušavanje sa Bučnog psa. 

Posebna pažnja se posvećuje novim izdanjima koja se ističu u posebnoj sekciji na sajtu, a u dogovoru sa autorima koji odluče da svoje radove plasiraju putem ovog servisa, radi se i medijska kampanja i promocija.
Trenutno u bazi "Bučnog psa" postoji oko trideset bendova, a u narednom period ona će se popunjati nedjeljnim ritmom. 

Sličan servis na ovim prostorima ne postoji, pa je ovo, nadamo se, regionalno zanimljiv projekat, sa potencijalom širenja svog sadržaja i aktivnosti u zemljama okruženja.
Autori koji žele da budu prezentovani na "Bučnom psu" ili da se priključe volonterskom timu koji radi na platformi mogu da se jave putem mejla ili Facebook stranice “starijeg brata” muzičkog portal Mulj.

Osim ovoga ekipa koja stoji iza projektam počela je sa organizacijom miltimedijalnih događaja pod nazivom "Premotavanje". Tokom oktobra treba da krene sledeći set ovih događaja, a negdje u tom period se očekuje i novo izdanje koje će biti jedan od najzanimljivijih albuma snimljenih u Crnoj Gori.