The Losers - MOZAK NA PAŠU....

Totalno infantilan jeftino-stripovski film!!! Apsolutno predvidljiv, sa scenariom punim klišea i non-stop akcijom. Mačo glumci, sexy cica, osveta, pare i jurnjava, crno bijeli prikaz good guys and bad guys...svaki mogući kliše je tu. Jeftino i već viđeno.
Ocjena filma
6 / 10
Zašto tolika ocjena? Pa zato što postoje oni lazy days, kad mi apsolutno "idu na polni organ" svi oni tzv teški filmovi s porukom i poentom, sva ta postmoderna i štatijaznamjoššta. Svi ti silni Kjubrici, Džarmuši, Tarkovski...ma ćao zdravo! Ovo je izuzetan film za ubijanje popodneva. A budući da sam ja jedan veliki foler, koji tajno sluša Hari Mata Hari i oduševljava se karakternim glumcima poput Arnolda Šraf'cenegera, valjda je jasno da volim ove..kako ono bješe...infantilne, jeftino-stripovske, apsolutno rpedvidljive filove sa sa scenariom punim klišea i non-stop akcijom.
A ni sexy cica nije za bacit' !

Serbian scars - TOILET MOVIE. BOLJI OD PROBAVITE...

Nipošto nemojte propustiti ovaj film!!!!! Preporučujem gledanje na laptopu, jer ga u tom slučaju možete nositi do kupatila a.k.a. ćenife, a to je posebno bitno jer ovaj film ima snažno laksativno dejstvo na vaš organizam. Tolika količina gluposti i proseravanja učiniće čudo za vašu stolicu ukoliko imate problema sa istom. Ovaj film je toliko kretenski da sam za trenutak pomislio da je Saša Popović nakon enormnog uspjeha sa Grand zvezdama, odlučio da se okuša i u vodama filmske produkcije. Dijalozi i sama radnja kao da su izašli iz pera domaćih kvazi-tekstopisaca narodne muzike. Da li su Sergeja Trifunovića ucjenili tajnim dogovorom prema kojem će pokazati njegove golišave fotke iz vremena puberteta, to ne znam, ali ne vidim drugi razlog da pristane da glumi u ovom filmu. Michael Madsen je velika faca čak i kad scenario smrdi po gomili govana, kao ovaj put, pa samo zbog njega, ovaj film dobija jednu zvijezdicu.

OCJENA 1 / 10

HOUSE OF 1000 CORPSES (2003) + DEVIL'S REJECTS (2005) - Rob Zombie a.k.a. Tarantino na heroinu

Kindapujte Tarantina. Vežite ga za stolicu, stavite mu čačkalice na očne kapke i ne dozvolite mu da spava. Tri dana mu neprekidno puštajte filmove Terrya Gilliama.Nakon toga, kidnapujte i Roberta Rodrigueza (From Dusk Till Dawn), odsijecite mu prst i spalite. Dobijeni pepeo pomiješajte sa duvanom, smotajte u rizlu i dajte Tarantinu da popuši.
Odvedite Tarantina na snimanje novog filma i pustite njegovu kreativnost da se razmaše. Za svaki slučaj, kada počne s brzim kadriranjem, imajte uz sebe spreman špric sa heroinom. Čisto malo da uspori. Rezultat će biti jednak ovim fantastičnim crnohumornim filmovima Rob Zombija. Možda je muzički manje popularan od svog kolege iz Iron Maiden, ali je definitivno mnogo talentovaniji za scenario od nadobudnog Dikinsona i njegovog jadnog filma.
Priča. Gluma. Kamera. Režija. Scenografija. Sve, ali baš sve je savršeno.

ocjena
10 / 10 za House of 1000 Corpses
10 / 10 za The Devil's Rejects

Teodor Toza Radović