Skoro da je kraj godine i gotovo svi veliki filmski naslovi su već bili ili su u bioskopima računajući i poslednji nastavak trilogije Hobita. Od velikih naslova do kraja godine se može očekivati u domaćim bioskopima Egzodus: Bogovi i kraljevi kao i treći nastavak filma Luda noć u muzeju: Tajna faraona i toliko od filmske 2014. godine.

Ali, bez brige, 2015. godina je pred nama i ako je suditi prema trejlerima filmova koje ćemo imati prilike da tek da gledamo očekuje nas i više nego mnogo prijatnih iznenađenja.

U trejleru koji sadrži neke od potencijlnih velikih filmskih hitova koji izlaze u narednoj godini ima filmova iz gotovo svih filmskih žanrova i za sve ljubitelje pokretnih slika.

Verujemo da će svako barem jedan od najavljenih filmova s nesrpljenjem da isčekuje, bilo da se radi o naslovima kao što su Avengers: Age of Ultron, Star Wars: The Force Awakens ili Jurassic World. Ne sumnjamo ni da će naslovi poput Terminator Genisys, Furious 7 ili Taken 3 ostati nezapaženi od publike. A šta reći tek za recimo Jupiter Ascending, Kingsman: The Secret Service, Fifty Shades of Grey, Mad Max: Fury Road, Minions i Pan - verujemo da sada mogu da se rezervišu karte za premijere da bi bile već rasprodate! Naravno, ovo je samo manji deo naslova koji se očekuju u 2015. a verujemo da će iduća godina biti prava filmska jer će sigurno biti i nekih dobrih filmova a za koje još uvek ne smatramo da su budući miljenici publike.

Uživajte u trejleru i planirajte šta bi ste mogli da pogledate u 2015. godini, a do tada možete i skoknuti do najbližeg bioskopa i uživati u nekim filmskim hitovima koji se sada emituju, bogati su repertoari i svakako da ima nekog filma vrednog gledanja.


Ovaj tekst je deo projekta Mreža (Prolog.rs)