Mr.Rabbit u saradnji sasaksofonistom Urošem Nedeljkovićem i Jovanom (Mašta Bašta) objavio spot za pesmu ’’Sima’’


Valjevski muzičar Aleksandar Danilović a.k.a. Mr.Rabbit objavio je sa bendom novi spot za pesmu ’’Sima’’ koja je snimljena u saradnji sa saksofonistom Urošem Nedeljkovićem i Jovanom Kneževićem iz beogradskog benda Mašta Bašta.  Ova pesma je jedna od četrnaest pesama koje su se našle na albumu “Noćna Luka Brodova“, a koji je pre skoro dva meseca objavljen u digitalnoj formi za beogradsku izdavačku kuću Lampshade Media i dostupan je za preslušavanje na servisima kao što su Deezer i iTunes. Prema rečima autora, početkom jeseni se može očekivati i fizičko izdanje albuma.
Što se spota tiče, u pitanju je još jedan ’’Live Session’’, sniman u beogradskom ’’ATTIC Studios’’. Ekipa iz ATTIC-a još jednom potpisuje produkciju spota, kameru Miloš Ivanović, a snimanje, mix i mastering pesme Mićun Jauković.
Kao i prethodni singl, i ovaj donosi sličan zvuk, samo što se na neobičan funk groove, začinjen vokalom, dobro poznatog Jovana, nadovezuje fenomenalan saksofon u izvedbi Uroša Nedeljkovića.
Naravno, kao i većina pesama sa samog albuma, i ova nosi snažnu društvenu poruku, ’’iskazanu kroz izvesnog Simu, u kojeg smo...’’prema rečima autora “...utkani svi mi, počev od onih na vrhu piramide...“.Inače, album “Noćna Luka Brodova“ će uskoro biti dostupan za preslušavanje u celini i na oficijalnom YouTube kanalu muzičara.