Uneti do kraja sebe u muziku, putem liričkih zahvata, opora je stvar. Objasniti svoje stavove, probleme, još i teže. Ali, kad se nešto radi sa dušom i pritom dokažeš da umeš bolje da barataš rečima i (kompom) od većine tzv. umetnika, to je "real deal". Gaca je jedna od retkih bolno iskrenih umetnica, koja na nesvakidašnji način iznosi sve na videlo. Razlozi zašto ona to radi su bitni,  ukratko, oni daju notu plemenitosti i istinske humanosti - ne poznajem je lično, ali po onome kako se ophodi prema sceni i to što je spontana i raspoložena za intelektualnu razmenu dobara, izuzetno cenim takve osobe.
Nisam video da se neko bavio žanrom njene muzike, ali vredi pokušati: iako je sama napisala da je to mešavina svega (punk, hc, ska, hip-hop...), njen one-woman tretman digitalnog hc-punk-a, u oblandi od "nintendo-like" muzičkog ruha je istinski začuđujuć, svež i što je najbolje od svega, dokazuje da žene itekako imaju šta da kažu u ovako "gruboj" i neartikulisanoj muzici. Ogoljen, uniformisan samo zbog samosvesnog ograničenja računara, melodičnost i ritmičnost nimalo ne trpe i ne gube na svojoj autentičnosti. Ono što utopljava i humanizuje takav zvuk jeste lirički aspekt, koji je nabijen emocijama, nadanjima, bolom i ushićenjem malim, ali vrednim životnim sitnicama kao što je podrška prijatelja - zar to ne želi svako? 
Elem, album "Just be Okay!" je za sada, jedan od najzrelijih Gacinih albuma (ima ih dosta, kao i kompilacija), preovladavaju emotivnije i smirenije pesme, Gaca pevuši sve u šesnaest - zaista sam se prijatno iznenadio! Na momenat nestade grmljavina, bes, borbeni poklič pankera, a pozornicu zauzima smirena melodijska linija, prosto milina slušati! Naravno, ima malo i "dranja" - nije baš sve tako svileno! Obično savetujem da se albumi slušaju ISKLJUČIVO u celini, radi kompletnijeg utiska. Ipak, evo par preporuka: "I like you even more", "Dokoni skot" (kritika do kritike!) i FANTASTIČNA (malo je reći) "Never let you go".
Gaco, samo napred i ne daj se!

Desya Lovorov