Sastav "Početni entuzijazam" nastao je u jesen 2013. godine kao plod suradnje nekolicine stolačkih poklonika muzike koja je, nakon nešto više od godinu dana, rezultirala predstavljanjem javnosti njihovog prvog singla "Još malo". Riječ je, također, o prvoj numeri sa albuma "Nevrijeme" (u fazi realizacije) koja je, zahvaljujući sjajnom režisersko-scena-rističkom dvojcu kojeg sačinjavaju Vlado i Zdravko Terkeš, izraz dobila i u formi video klipa .

Video je snimljen u Stocu u martu/ožujku 2014. godine i u njegovoj realizaciji, pored pomenutog dvojca, učestvovao je i Anđelko Šutalo, tumačeći glavnu ulogu, te Zdravko Terkeš koji potpisuje fotografiju i montažu.

Inače, kompozicija "Još malo" snimljena je u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru u prosincu/decembru 2013. godine pod producentskom palicom Saše Karabatka. Tekst pjesme napisao je Igor Borozan, muziku Ale Puzić, dok iza aranžmana stoje članovi "Početnog entuzijazma": Nedim Zaklan / bubanj, Nedžad Zaklan / bas gitara I Ale Puzić / gitare i vokal.

Naime, ova nedavno osnovana muzička grupa, sastavljena, međutim, od iskusnih muzičara, sinoć je na svoj You Tube kanal postavila spot za njihov prvi studijski uradak.