Grupa Ti je objavila spot za prvi singl sa albuma ,,Vidimo se!“, za pesmu ,,To su samo reči“.
To više nisu samo reči, već pravi ulični plesni spektakl koji ovom singlu daje dodatnu umetničku notu.

,,Trajče i ja smo sasvim slučajno naišli na video koji su članice plesnog udruženja "Groove" postavile na YouTube. U trenutku smo bili očarani ragga/dancehall koreografijom koju je osmislila Ivana Buzanski. Dok smo gledali video, pustili smo pesmu ,,To su samo reči" i… desila se magija! Pokreti koje su Ivana i devojke izvodili su se savršeno uklopili uz muziku! Posebno smo zahvalni Vesni Pašćanović koja je ispred plesnog udruženja Groove prepoznala potencijal ove saradnje”, objašnjava Ilija Duni kako je nastala ideja za spot.    .   

Koreografiju koju su izvele članice novosadskog plesnog udruženja “Groove” osmislila je Ivana Buzanski, a za montažu spota bila je zadužena Marija Jaćimović.

Podsećamo da će grupa Ti album koncertno promovisati u petak, 11. aprila, u klubu Doma omladine Beograda, uz specijalnu gošću, Dunju Dačić – Dojo. Dunja gitarom i glasom na nastupima stvara jedinstvenu atmosferu, koju će u petak, zajedno sa grupom Ti, preneti i na scenu DOB-a.

Ulaznice su dostupne na svim Eventim prodajnim mestima, kao i na blagajni Doma omladine Beograda. Pretprodajna cena iznosi 300 dinara, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 500 dinara.