Dok sedimo u prelepoj bašti zemunskog kafića koji, naravno, nećemo reklamirati ovde, Danijela deluje opušteno, u maniru devojke iz komšiluka. Pod uslovom da vam devojke iz komšiluka izgledaju kao fitness instruktorke i pevaju u rock bendu, pri tom. U tom slučaju, zavidimo vam na komšiluku.

HC: Za početak, reci našim čitaocima da li je bezbedno voditi razgovor sa tobom na tvom terenu? Čuli smo svakakve priče o Zemunu, a ne bi smo da preživimo neko "gepekovanje".
Danijela: Ma,opušteno...Poznajem momke. Sve sami umetnici, kolege, hihihihi

HC: Dobro, ako ti tako kažes, pošto ih mi ne poznajemo. Kako se u rock priču uklapa fitness? Možda čitaoci ne znaju, ali ti si pevačica benda "Reflex", ali si i deo "Nina fitness tima"?
Danijela: Pa, deo oko fitnesa se uklopio kako je već morao. Kao i muzikom i fitnesom, treninzima se bavim ceo svoj život, ali nikada nisam pomišljala da mi to bude profesija (druga ili prva, zavisi kako gledaš). Onda su mi se ukazali neki znaci pored puta i vođena intuicijom uskočih u tu priču. Inače, sve je to muzika. Evo, imaš poziv da dođeš kod mene na treninge.

HC: Prihvatio bih poziv za dolazak, ali mi se taj trening baš nešto i ne uklapa. Zadovoljan sam svojim bračnim stomačićem. Da pređemo na smor pitanja, gde je, po tvom mišljenju, mesto rock muzike na domaćoj muzičkoj sceni?
Danijela: Jaoj....a taman smo lepo počeli da pričamo.....Pa, ja nešto i ne vidim (dobro) tu našu domaću scenu....Kao da niko i ne sluša rock dok ne dođe "Beer fest", a onda su svi rokeri.

HC: Mislim da si upravo osvojila pet "Bambija" za najiskreniji odgovor. Izvini na direktnosti i možda neumesnosti narednog pitanja, ali da li je tacno da je profesionalac u tebi toliki da si nastupala čak i kad si preživela porodičnu tragediju, ostavši bez majke?
Danijela: Da...teška vremena, težak dan...Desilo se iznenada, a svirka je bila zakazana. Na početku formiranja benda probe smo imali kod mene kući, i ona je prisustvovala svim probama i jako se radovala mojim novim pesmama... Tog dana je pop rekao nešto što mi je dalo snagu: "Nećemo tugovati, pesmom ćemo te slaviti". Ja znam da bi ona volela da ja nastupam, tako da sam to veče pevala njoj.

HC: No comment. Kakav je osećaj gledati u oči publici na "Beer festu" i zaječarskoj gitarijadi, dati svoj maksimum, a onda se vratiti u toplo porodično gnezdo i biti mama za primer, što i jesi?
Danijela: Ja mnogo volim velike bine i svu tu energiju koju veliki prostor donosi. Sama ta atmosfera je drugačija od, recimo, sviranja u klubu ili snimanja u studiju. Imali smo peh, tj "Beer fest" je imao peh da se prve godine kada smo nastupali, posle naše svirke srušila bina Ali nas pozvaše i sledeće godine, hahahahah. A Gitarijada je iskustvo nezaboravno. Takvi događaji ti daju energiju nazad, koliko god da uložiš, i stavljaju osmeh na lice. Hvala za to "mama za primer" jer to je tek pravi posao!

HC: Nema na čemu. Reci ti nama, koja je vežba najbolja za bočne pregibače trupa?
Danijela: Kratko - otkloni, ali najbolje je da ipak dođeš ti do mene da ti pokažem...ili da pozovem momke iz MunaZe da ti pokažu.

HC: E, znao sam da je prvi deo odgovora bio isuviše dobar da bi bio istinit, da me čeka neki "jadac" u drugom delu. Za kaznu, opet smor pitanje: Šta za tebe znači andergraund i da li sebe i bend vidiš kao deo andergraund scene?
Danijela: Pffff...Šta je u stvari andergraund....Treba da radiš i sviraš, praviš muziku onako kako osećaš, i da stojiš iza tih pesama, jer u njima u stvari govoriš o sebi i sebe razgolićuješ... A to ko će gde da te svrsta je apsolutno nebitno dokle god ima ljudi koji prepoznaju u tebi (bendu) zvuk koji im se sviđa.... Drugačiji, da, andreground - nisam sigurna.

HC: Mislio sam na činjenicu da je danas andergraund sve što teško dolazi do medija, ali ti je odgovor na mestu. Reci nam za kraj, koje su šanse da TI platiš ovu kafu? "Helly Cherry" je webzine za koji se piše samo iz entuzijazma, honorara bez.
Danijela: Imaš sreće danas, znaš?! Hahahah, pa s' obzirom da deo benda (Boban i ja) imamo stalne svirke petkom na splavu "Barka", akustična varijanta, ja ću te ispoštovati jer si na mom terenu. Ko kaže da se čovek 'leba ne najede od svirke...evo, i kafu časti.