Priča skoro svakog benda počinje iz velike ljubavi prema muzici. Interesanta stvar u vezi ovog benda je da su svi samouki. Svi su se znali od malena i rešili su da osnuju bend. Pošto je bubanj bio najskuplji instrument koji je potreban celo njihovo društvo je počelo da sakuplja novac za njega. Čak su i deca iz njihove škole podržala tu akciju doprineli sakupljanjem novca. Zanimljiv podatak je da su već tih dana, iako nisu puno znali o muzici, odmah pokazali želju za autorskim radom. U junu te godine je bend imao prvi nastup.

Bilo je mnogo ideja o nazivu benda, ali bend nije mogao da se dogovori. Svako je imao svoj predlog i nije bilo načina da se slože. Kako se festival "AlteRa Fest" približavao (prvi nastup), rešili su da se pojave bez naziva, popnu na binu i kažu ”Došli smo da sviramo”.

Pored mnogo klupksih svirki svirali smo na i festivalima "Dan Posle i Zauvek", "Aaltera Fest" "Belgrade Demo Fest", "DemoMasters", ”Mediana Balkanrock”. ”Klok Tik Tok, vreme je za rok”. Gostovali smo i u Švajcarskoj na festivalu "Blues @ Lake Moubra"