Kofein



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Kofein je bend koji predstavlja nastavak autorskog rada trojice muzičara nakon prestanka rada i/ili neaktivnosti bendova u kojima su ranije svirali.
Goran Blagojević (bubanj i prateći vokal), je uporedo sa aktivnim radom kao sound engineer bendova Vrelo i IQV (i saradnje sa mnogim drugima, kako bendovima, tako i na raznim festivalima širom EX YU), svirao bubanj u mnogim više ili manje poznatim metal/punk/rock i pop bendovima. Zajedno sa Goranom K. i Nemanjom V. je bio član punk benda Škart iz Rume. Goran Kovačević je gitarista i vokal pomenutog benda Škart koji je svojevremeno u punk krugovima bio izuzetno aktivan bend i sa kojim je snimljen jedan promo album pre par godina. Dalji rad sa Goranom B. nastavlja u bendu Tribute To Kud Idijoti, koji je formiran nakon smrti pevača Kud Idijota, Tuste. U bendu Kofein svira bass gitaru i peva neke glavne i većinu pratećih vokala. Nemanja Velimirović (gitara, glas) je autor većine pesama u bendovima u kojima je svirao. One Big Hell, Breathe, Zaipods i još mnogo drugih bendova u poslednjih 15 godina su se zbog različitih razloga rasformirali i nažalost prestali sa radom. U Kofeinu svira gitaru i peva i bavi se home recording-om za svoje i druge bendove.
Uporedo sa autorskim pesmama, Kofein će na koncertima izvoditi obrade poznatih radijskih hitova sa Ex Yu prostora u svom fazonu. Debi album benda Kofein možete očekivati tokom 2014. godine, a na njemu će se naći nove verzije nekoliko pesama koje su svirane sa bivšim bendovima, i nekoliko novih pesama.
FB Page benda: https://www.facebook.com/CaffeineKofein
Grupa: https://www.facebook.com/groups/CaffeineKofein



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva