Nikola Vranjković, doskorašnji gitarista, kompozitor i tekstopisac beogradske alternativne grupe Block Out, objavio je ep i DVD sa pet pesama uživo odsviranih u beogradskom studiju Underground Sound Factory. Izdavač je rastuća, beskompromisna kuća iz Niša Black Planet Records, koja ovim izdanjem zatVara veoma uspešnu 2013. godinu. Kompletan video snimak sesije možete pogledajte u nastavku:



Audio stream-download celog ep-ja: http://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp016-underground-sound-factory-session-no-1-ep-alternative.

Nikola će sa svojim novim bendom održati koncert u beogradskom klubu Gun u četvrtak 26., a zbog velikog interesovanja još jedan u nedelju 29. decembra. Vranjković je sa svojim bendom nedavno održao dva uspešna koncerta u Nikšiću i Podgorici, a 3. i 4. januara nastupice u Nišu i Kragujevcu.

Njegov novi singl “Ispod tvoga oka” pojaviće se početkom marta sa još tri nove pesme kao poklon DVD izdanje uz njegovu drugu knjigu poezije “Bremeplov”. Pesmu “Ispod tvoga oka” poslušajte u nastavku.