Evo, malo da se pohvalim da sam u šansi da preslušam i recenziram ovo izdanjce pre izlaska koji je zakazan za treći septembar, ukoliko se ne varam.
Dosta hvalisanja,da pređemo na muziku... Nego, pomenuh li ja da sam u šansi... Hahahaha... Dakle, četvrto po redu izdanje za punk rock trojku koja dolazi iz Makedonije, a njime proslavljaju šest godina bitisanja na sceni. E, pa neka vam je sa srećom,momci! Ovim albumom pomerili su se korak naviše,album im je zreliji, vidi se da su dosta truda uložili u njega. Ovde se, za razliku od prethodna tri albuma, susrećemo samo sa deset pesama (na prva tri imali su po 12 komada). Kažem„samo“ jer bi još dve pesmičice taman zaokružile neko trajanje albumčeta oko 35 minuta. Dobro, pustite vi mene i moja izvoljevanja. Od tih deset pesmičuljaka jedno pet komada mi se odmah, na prvu loptu dopalo. Prvo, pa muško„Izlezi“, zatim „Se budam pak“, pa „Mojot pekol“, „Sedami čekam“,„Ne postojam“... Odlična,ne preterano brza, a opet melodična muzika totalno me je opila tako da u toku radnog vremena uspevam da izvrtim albumče desetak puta... Da, bez ikakvog preterivanja. Nepunih pola sata muzike za fino raspoloženje.Ja srećna, kolege srećne, stranke koje osiguravaju kola srećne...Meni više ništa ne treba.
Ovaj album je izašao za „Napravizaedno“ tako da se još jednom dokazalo da ovaj izdavač ima odlična izdanja.
Bendu i ljudima koji se druže sa njima i pomažu im u karijeri želim sve najbolje, a svima koji ovo čitaju želim prijatan dan i ukusan ručak!
Www.napravizaedno.com

Gaca Bx(O)xKx