Grad: Osijek
Žanr: jebeš žanr
Članovi benda su:
-Krunoslav Perić-Kruno - bas,
-Saša Skeledžija-Sale - bubanj,
-Ivica Šimunović-Škico – gitara;
-Ivan Pripuzić-Pripo - vokal.

Spisak pjesama:
Under  Your Skin
Everything's Lost
Alive In Pain
Dead Inside
Zero Effect
The Final One
I Don't Care
Rust
End
My Own God
Bonus Zero Effect ( feat.Brankec_BB)

Bend koji nisam mogao svrstati u jednu određenu žanrovsku kolonu, i mogu da priznam da mi je bilo veoma drago naići na bend kojem je muzika ispred žanrovskih ograničavanja. Album koji je napravio veliki korak za scenu koju Hrvatska gradi dosta ubrzano i veoma kvalitetno. Ako ništa izvukli su mi velik osmijeh i obradovali zvučnike jer znam da ću preko grane još dosta vremena moći da slušam kvalitetne pržione, hvala kreativcima na tome.
Kroz album se provlači žila koju svaki istinski obožavaoc Pantere mora nanjušiti, taj utjecaj benda sa Olimpa koji daje masivnu podlogu za njihovu individualnu kreativnost koja je razradila i izgradila dosta jeben album. Posebno me se dojmio spoj vokala sa tim utjecajem, sviđa mi se poklapanje  koje podsjeća i tjera me da osjećam skill iz skandinavske black metal škole (Dimmu Borgir), odličan spoj! Na instrumentalima se osjeti utjecaj Sepulture, Pantere i mixa sličnih bendova, veliki bi plus dao stvari Dead Inside, pravi groove! Dakle, zaključak se sam nameće: korijeni albuma su u trash/groov metalu, pogotovo gitare, što je kako bi naš narod rekao „ubilo se“ za ove ljetne dane. Stvar Under Your Skin neodoljivo podsjeća na I'm With Stupid od Static X, ali mi se više sviđa način i dubina kod mladih osiječana. Moj favorit je Alive in Pain, u kojoj moram pohvaliti clean vokala, protrnem kad cujem dobar clean s mudima, što bi trebala biti i „lektira“ za neke druge clean vokale (ne morate zvučati kao miševi pred klanje :D).
Veseli me stvar da svako malo naiđem na jedan kvalitetan bend iz regiona koji nije žanrovski određen, a tako odlično sažima dosta žanrova. Kymeru bi svrstao u jedan takav bend, jedan od onih koji vas natjeraju da bengate sami u sobi i pri tom se ne osjećate ludima, te uljepša vam par rijetkih trenutaka u kojima ste ponosni na region u kojem živite. Definitivno,  album je preporuka, a pogotovo ako naletite na live svirku!  Zbog toga će kod mene dobiti čistu peticu, možda malo subjektivno ali dečki su me otpuhali svojom svirkom, svaka čast!
5/5

Mehmed Osmanović