Banjalučki bend VAŽNO OBAVJEŠTENJE je osnovan 2007. godine. Ideja je bila da bend sa jakim autorskim pečatom bude sredstvo kojim de njegovi članovi izražavati svoje stavove, strahove i viđenje stvari i dešavanja koji se oko njih zbivaju. Bend u traženju svog autentičnog izraza kombinuje stilove, ska i rock, ali ono što posebno izdvaja ovaj bend od ostalih je pridodan zvuk violine na klasičnu rock postavu. Što se tiče živih nastupa staraju se da proizvedu što vedu dozu plesnog ritma uz koji publika može uživati.

VAŽNO OBAVJEŠTENJE je u septembru 2012. godine predstavilo svoj prvi album pod nazivom: Uvijek Za! (Protiv Ne!) a na njemu se nalazi osam pjesama sa dodatnom bonus numerom: Ne razumijem.

Bend je nastupao na mnogim festivalima i u mnogim klubovima među kojima izdvaja Ex Yu Rock's, Restart (Banja Luka), PYAF (Jablanica), Live for sound (Mokrin), Budi svoj ne budi matični broj (Banja Luka), Caffe Tamaris (Prijedor), Dom omladine (Banja Luka), DFK (Banja Luka), Cinema Sloga (Sarajevo), Art kino Kriterion (Sarajevo), Underground (Trebinje), Coco Loco (Mostar).

Binu su dijelili sa muzičkim veličinama poput UK SUBS (UK), Kultur Shock (USA), Yu GRUPA (SRB), LETU ŠTUKE (BIH), SOPOT (BIH), ALOGIA (SRB), DADO TOPIC (HR).

Zbog prepoznatog talenta Važno Obavještenje je od strane Studentskog pozorišta, Banja Luka pozvano da učestvuje u predstavi “Back stage- R'n'R sahrana” koja je jako dobro primljena od strane publike.

VAŽNO OBAVJEŠTENJE SU:
Slobodan Lazičić – vokal, gitara
Đorđe Knežević – vokal, gitara
Stanko Raljić
Nikolina Devura - violina
Mihailo Savić – bass gitara

WEB INFO:
http://www.vaznoobavjestenje.com
http://www.facebook.com/vobavjestenje
https://twitter.com/Obavjestajci
http://soundcloud.com/vazno-obavjestenje
http://www.myspace.com/vaznoobavjetenje
http://www.reverbnation.com/vaznoobavjestenje

BOOKING: Darko Đekid /// Telefon: +387 65 613 030 /// E-mail: darko.djekic@gmail.com