22.2.2013., Klub Feedback, Niš
Rambo Amadeus u poslednje vreme nastupa u novoj postavi pod imenom "Rambo Amadeus & Two Winnetous". Novi serijal koncerata je nazvan "Analogue Interactive Show". U ovom nizu koncerata posetio je i grad Niš, mestu gde ima dobru fan bazu. Pa tako i ne čudi to što je više od dvestotine ljudi čekalo je Rambov nastup, a isto toliko je poželelo da uđe unutra, ali jednostavno nije bilo mesta, čak ni za pojedine predstavnike "sedme sile". Karte u predprodaji su bile rasprodate, pa je i to pokazatelj zainteresovanosti za njegov koncert. Dakle, u okviru zimske turneje u pratnji sa Two Winnetousom, kao trio kreće sa svojim duhovitim nastupom sa minimalnim kašnjenjem od pola sata, što je prava retkost za ovaj klub.
Ovaj trio je svojom duhovitošću (posebno Rambo naravno) celo veče učinio drugačijim. U više od dva sata izvedene su barem po dve pesme sa svakog albuma. Tako je sa njegovog zadnjeg izdanja  “Hipisizik, metafizik” izvedena “Holesterol i Rock′n and Roll”, a nakon nje su usledile numere “Paparazzo”, “Džemo voli džem”, “Amadeus kolo”, “Amerika i Engleska” …
Publika je koliko je to bilo moguće igrala u ritmu muzike, ali je to u malom, prepunom prostoru bilo neverovatno teško.  Prvih sat ipo koncerta je prošlo brzo a kasnije je možda ipak došlo do izvesnog zamora i zasićenja kod publike, mada je Rambo svojim pošalicama u pauzama i dalje zasmejavao publiku. Možda je na ovaj pad atmosfere donelo od prilike petnaestominutno sviranje pesme “Disko sač”. Još jedan momenat koji izdvajamo je kada je  uz “Džemo voli džem” nadovezivao reči “Gangam stylea”.
Opraštanje od publike je trajalo skoro sat vremena, a nastup je tradicionalo završio svojom himnom “Čobane, vrati se”. Ne može to biti tako prosto, "ajde da otpevam Čobana i odem". Ne. Rambo je obukao sivi aluminijski sako i poput estradne umetnice završio nastup. Publika je uz ponavljanje pesme “Jedno te isto” pokušala vratiti Pušića na binu, ali je i tako cela svirka trajala duže nego što to obično biva u Feedbacku.

Nakon njih, nastupio je niški “Krembou”, koji je svojim instrumentalima zaokružio celokupni zbiv.

Izveštaj i fotografije: Anđela Jovanović