Fenomenalni bend Queens Of the Stone Age ima novog bubnjara, ovaj, zapravo reč je o njihovom starom bubnjaru i možda ste čuli za njega, zove se Dejv Grol. Da pročitali ste dobro, veličanstveni Foo Fighter,  Dave Grohl je novi bubnjar ovog benda. 

Samo malo nakon što je frontmen benda Džošua Homi izjavio za BBC Radio 1 da je njihov dugogodišnji bubnjar Džoi Kastiljo napustio bend, na zvaničnoj FB stranici benda provirila je ova slika.

Dalje je i zvanično saznato da će Grol biti zadužen za bubnjeve na novom albumu ovog benda koji će izaći početkom 2013. godine. Svaki fan se seća da je Grol svirao bubnjeve i učestvovao u stvaranju njihovog najuspešnijeg albuma „Songs for the deaf“ iz 2002. godine, tako da možemo očekivati jako dobre stvari od njihovog predstojećeg albuma koji se zove „Them Crooked Vultures“.

S’ obzirom da su Foo Fighters-i od septembra na pauzi, Dejva ništa ne sprečava da se vrati u postavu Queens-a  i započne turneju sa njima kako bi promovisali izdavanje svog novog  projekta. Dejv se nikada nije stideo da prizna da je QOTSA najbolji bend sa kojim je ikad nastupao i stvarao, verujem da će se to i sad nastaviti. U odsustvu Foo Fighters’a lepo je čuti ća Dejv ipak i dalje nastupati i da ćemo moći i dalje da ga čujemo.

Evo malo podsećanja na zvuk kojem je doprineo u stvaranju albuma „Songs for the deaf“.



Miloš Jović