Niko na svojim turnejama u poslednje vreme ne zaobilazi Niš, pa je tako i Darkwood zajedno sa Biserom održao koncert u Domu vojske sinoć pred više od 800 ljudi. Oni su može se reći jedini koji su, u odnosu na druge, ispoštovali termin i počeli tačno na vreme. 

Možda je trebalo na nekom drugom mestu održati koncert, jer ovo ipak nije neka grupa na čijim pesmam se sedi, mada je bilo i takvih. Imali su oni i bolje turneje, ali je ipak stvar ukusa u pitanju. Bili su u potpuno drugačijem izdanju što je i razumljivo zbog gostovanja Bisere, koja je otpevala par numera, a zatim otišla. Dok je izvodila svoju pesmu, iz publike se čulo, od strane mlađih posetilaca '' Idi kući'', na šta je ona svojim izrazom lica pokazala da joj je jako neprijatno, a i posle toga je nekako, manje uživala u pevanju. 

Dobrih dva sata su Darkvudi svirali. Za vreme nastupa, primetna je razlika u pesmama od prvog albuma do zadnjeg. Isto tako su omladinci igrali uglavnom uz starije pesme, koje su tvrđe nego novije. Oni su sa godinama, menjali svoj stil, što je dovelo do toga da neke ljubitelje svoje muzike razočaraju. 

Strogo su se držali set liste i nije bilo puno mesta improvizaciji. Na prvom bisu su izašli zajedno sa Biserom i izveli duetsku pesmu ''Nešto sasvim izvesno''. Jako zanimljivo je to, da Bisera nije znala tekst pesme, pa je sve vreme gledala u papir tokom pevanja. Posle toga ona odlazi, a na drugom bisu se vraćaju samo Darkvudi. 

Atmosferu je definitivno poboljšala ''Zapremina tela'', koja je jedna od njihovih najboljih pesama i kao takva ostavljena za kraj (inače ovom pesmom Darkvudi uglavnom zatvaraju svoje nastupe). 

Izveštaj pripremili: Anđela Jovanović i Marko Pekić