Juna meseca ove godine smo vam predstavili švedski hardcore punk bend Bombfors. Tada smo govorili o Tystnad Och Saknad izdanju. I evo par meseci nakon toga javljaju nam se sa novijm EPjem, mada je čini mi se u pripremi bio vinil po rečima momaka iz benda. Možda je ovo neko prelazno rešenje da se utoli glad dok ful album ne stigne.  
Zbog ovako male vremenske distance između dva izdanja, ne postoji puno stvari koje bih mogao da dodam. Đole je u pomenutom prikazu prilično objasnio suštinu ovog benda i njihov zvuk. A za ovako kratko vreme nije ni moglo doći do nekih značajnijih promena. Jedino što bih mogao dodati je da to zvuči prilično "nabrijano", naloženo, pobesnelo,... kako god hoćete. Direktno u glavu, pa ko preživi. Pank s' m_dima. Sa velikim M. 
I da, Bombfors pričaju svoju angažovanu priču na švedskom jeziku, što je svakako za pohvalu u današnje vreme kada se svi "prave Englezi" :). Vi ih potražite na fejsbuku ako volite prljavi hardkor pank sa dosta oi vokalom, potražite ih i u Zagrebu za koji dan jer su oktobra na ovim našim prostorima, a sada pročitajte i prikaz prethodnog izdanja ako već niste to do sad učinili.
Nenad