Miloš Trifunović poznatiji kao Trifke, nekadašnji vokal grupe El Presidente, sada je vlasnik prostora za probe koji koriste mnoge Niške grupe. Za adaptaciju gluve sobe, Milošu je bilo potrebno pet meseci. Poseduje svu potrebnu opremu , gitarsko bas pojačalo , razglas , bubanj, mikrofon.

H.C: Kako si došao na ideju da napravis gluvu sobu za probe?
M.T: Kad smo počeli da radimo sa bednom El Presidente nismo imali prikladno mesto za probe. Isprva smo probali kod druga u Komrenu, ali nam tu nije odgovaralo i onda smo bendovski rešili da napravimo gluvu sobu za probe kod mene 2008.godine. Tada su počeli prvi radovi ovde kod mene, a posle toga sam došao na ideju da izdajem prostor, posto se većina Niških bendova žalilo kako nemaju adekvatan prostor za probe.

H.C: Da li si želeo da i nakon El Presidente-a budeš deo nekog muzickog projekta ili benda?
M.T: Posle tragičnog događaja u bendu nisam želeo da se više bavim muzikom niti da budem član nekog benda .. tako da u skorije vreme uopšte ne razmišljam da se bavim nekom muzikom niti da budem član nekog benda.

H.C: Verovatno si među prvim ljudima koji čuju neke nove stvarčice Niških bendova, kakav je to osećaj?
M.T: Intresantno je zato što dosta bendova dolaze kod mene na probe i nije mi dosadno... i zato što ja prvi čujem ostvarenja bendova koji probaju kod mene,što mi na neki način imponuje.

H.C: Koje sve grupe koriste tvoj prostor za probe?
M.T: KZP, Gospodin Pinokio, Testator, Stereolimit, Totalni klosari, Eyot, Ego, Leer, SOS i mnogi drugi.

H.C: Koja ti je omiljena Niška grupa?
M.T: Totalni klosari i El Presidente, nemam nijednu konkretno omiljenu grupu, iako ih podjednako sve pratim i redovno posećujem njihove svirke.

H.C: Da li po tvom mišljenju u Srbiji ima mesta za alternativnu muziku i koliko je uopšte moguć njen uspeh na našim prostorima?
M.T: Ima mesta ali ne moguće je da se prosperira u tom žanru, mnogo je malo ljudi koji prate rad bendova i te vrste muzike.

H.C: Mogli smo da te vidimo u spotu grupe Gospodin Pinokio za pesmu,, Buđenje'', reci nam nešto o tome?
M.T: To je bio jedan izuzetan projekat i bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi sa gospodinom Mišom Ignjatovicem i ostalom ekipom.

H.C: Verovatno postoji neka anegdota sa nekog nastupa ili snimanja, nešto o tome?
M.T: U Svilajncu je bio Demo festival i svratili smo u kinesku radnju i uzeli razne potrepštine za prenformans, svirka je bila super i na insistirenje publike smo imali came back, ali na žalost nismo prošli dalje, zato sto su naši tekstovi bili protiv establišmenta.

H.C: Želiš li nešto da poručiš našim čitaocima?
M.T: Dodjite u El Presidente residente da probate.

Razgovarala Anđela Jovanović