Niška grupa "Dok 7" svojom mini turnejom i ponovnim comeback-om objavila je spot za pesmu "Requiem" kojim najavljuje novi album koji bi trebalo da izađe do kraja ove godine.

Dok7 je u sklopu mini turneje nastupao:
- 21.04. klub Zamajac (Kruševac) sa LUR-om (Ludak U Razvoju)
- 27.04.Dom Omladine (Kragujevac) sa Ludim Krawama i 90. Minut
- 28.04.Juridicum klub (Niš) sa Ludim Krawama

Bend je ovom mini turnejom promovisao svoj novi spot za pesmu "Requiem". Pesma je snimljena prošle godine u studijima "Matchbox" i "Casual" i izdata za produkcisku kuću Sixtynine Records, MK. Sponzor spota je takođe bio Music House, Niš. Spot bi u skorije vreme treba da se emituje i u emisiji Gruvanje.

Bend je nastao 2001. godine u Nišu, ali se 2006. godina uzima zvaničnom i predstavlja prekretnicu u radu. Iza sebe imaju puno demo snimaka i kompilacija, takođe prvi album pod nazivom "Dobar dan" iz 2009. izdat je preko NisCafe records-a 2010. Sviraliu su po mnogim gradovima u Srbiji i šire. Tu je dosta uspešnih i neuspešnih svirki i gostovanja po raznim festivalima kao što su:
- Rezervate Festival- Skoplje 2010 - Beer fest 2011 - Zaječarska Gitarijada 2011 (nagrada publike za najbolji bend) - Nisomnija 2011
- prvom Medijana Balkanrock festivalu

Postava se vremenom menjala pa su trenutni članovi benda:
Mića (Milutin Popović) – gitara, vokal
Mata (Ivan Matejić ) - bass, prateći vokal
Cale (Aleksandar Jović)- gitara
Buca (Bratislav Stanković)- bubanj

Sve dodatne informacije o bendu možete pogledati na : www.dok7punx.com, www.facebook.com/pages/Dok7-punx/. Pesmu možete preuzeti sa: http://www.sendspace.com/file/x1o9c2, a spot možete pogledati ovde.