Grupa KOMA osnovana je u Novom Sadu 2009. godine. “Naša ideja je da svojim delom, insturmentalnom muzikom i bez upotrebe reči koje su u današnje vreme izgubile smisao, predstavimo slušaocima emotivni doživljaj sveta u kome živimo i stvaramo. Svaka pesma predstavlja određenu SLIKU - impresiju ili događaj iz života.”
Grupu su osnovali Ćomi i Savara, (eks Ritam nereda).“U toku rada na kompozicijama i na svom odnosu prema muzici, došli smo do trenutka kada smo shvatili da ovaj koncept zahteva puniji zvuk koji će doneti treći član benda. Stigla je Saska i grupa tada dobija ime KOMA.“ Nakon nekoliko meseci poliranja pesama, KOMA je bila spremna za studio, i u martu 2010. godine, u studiju 1 RTVNS, na živom sešnu, zabeleženo je osam demo SLIKA pod zajedničkim nazivom LIVE IN KOMA.

Ćomi, Saška i Savara su tokom leta 2010. godine nastupili na festivalima Exit i NišVille, kao i na Gitarijadi Ratkovo. Prošle jeseni završili su rad na još deset pesama i predstavili ih na samostalnoj svirci u klubu „Roadies“ (Novi Sad). Posle šest meseci redovnih proba, počeli su snimanje u novosadskom studiju „Alpha“. Snimanje i miksovanje albuma trajalo je od maja do septembra 2011. godine i pred vama je rezultat tog vrednog rada: „Made Of Nothing“, album koji se sastoji od 14 kompozicija. Uživajte!