Grupa ČAJ...Odličan postoji od kraja 2001. godine. Grupa se bavi stripom, ilustracijom, filmom low-fi produkcije, animacijom, ogranizovanjem kulturnih dešavanja, konkursa, edukativnih radionica i sličnim delatnostima u sferi alternativnog pristupa ovim vrstama umetnosti.
Grupu su osnovali Vladimir Pavlović-animator, Dušan Cvetković-strip autor, Toni Radev-strip autor. Kasnije su se grupi pridružili još neki autori koji aktivno učestvuju u radu grupe. Grupa ima šest stalnih članova. Pored osnivača to su Predrag Stamenković, Marko Mićović i Nebojša Pešić. Grupa takodje ima veliki broj saradnika.
Do sada smo, samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama organizovali više izložbi stripa i video projekcija u Nišu i okolini. Promovisali smo naše stvaralaštvo u drugim gradovima, realizovali nekoliko edukativnih radionica. Aktivno saradjujemo sa umetnicima i umetničkim grupama sličnog opredeljenja u zemlji i inostranstvu. Takodje imamo ostvarenu saradnju sa institucijama kulture u našoj zemlji. Više puta smo nagradjivani za video radove. Već godinama unazad smo redovni učesnici strrip dešavanja po Srbiji kao pojedinci a i kao grupa. Objavljivali smo naše radove po raznim publikacijama i izdanjima.

Nagradjeni video radovi:
2003. godine 1. nagrada na konkursu Javna tajna za rad Nezaštićeni – REX kulturni centar B92.
2003. godine 1. nagrada u kategoriji Best cheap animation za rad Spider na konkursu LUXUZ Festival- Krško
2002. godine 1. nagrada na konkursu Slike tranzicije za rad Tranzicije nema – REX kulturni centar B92.
2007. godine nagrada REX-a na 8. sajmu kratke elektronske forme (KEF 8).

Izložbe i festivali:
Septembar 2007. Izložba radova nastalih na radionici stripa za decu. Saradnja sa dečijom bibliotekom. Galerija Evropska kuća Niš.
Septembar 2007. Promocija grupe na HSF festivalu stripa u Herceg Novom.
Juli 2007. Promocija video radova grupe na Srbijanskom filmskom festivalu u Novom Sadu.
Juli 2006. Promocija grupe na EXIT festivalu.
Jun 2006. Izložba povodom nagradnog konkursa za strip NIŠ 2006. Galerija Paviljon u tvrdjavi. (Organizatori)
Januar 2006. Izložba grupe. Kafe TIME.
Avgust 2005. Promocija grupe u okviru ZALET-a, festivala alternativne kulture u Zajecaru
Avgust 2005. Promocija grupe na VIII smotri strip autora u Leskovcu.
Mart 2005. Promocija grupe u Galeriji Evropska kuca u Nisu.
Jun 2004. Izložba povodom nagradnog konkursa za strip NIŠ 2004. Galerija "Srbija". (Organizatori)
Avgust 2003. Promocija grupe na Festivalu animiranog filma u Vranju. Organizator festivala Skola animiranog filma Vranje.
Jun 2003. Izložba povodom nagradnog konkursa za strip NIŠ 2003. Galerija "Srbija". (Organizatori)
Mart 2003. Promocija grupe u Galeriji Remont (nezavisna umetnicka asocijacija).
Jun 2002. Izložba povodom nagradnog konkursa za strip NIŠ 2002. Galerija Paviljon u tvrdjavi. (Organizatori)

Učešće na projektima:
April-maj 2007. godine – Strip u Nisu-Nis u stripu, škola stripa za decu uzrasta osnovne škole na Dečijem odeljenju Narodne biblioteke Stevan Sremac Niš. Projekat je finansijski podržan od starne Saveta za kulturu grada Niša.
Decembar 2006. godine –Festivala kratkog i low-fi filma Važna je ideja. Organizator festivala je bio Odbora za gradjansku inicijativu Niš.
Maj 2005. godine – učesnik mirovnog karavana kroz republike bivše SFRJ u svojstvu moderatora strip radionice.
Marta 2005. godine –Edukativne radionice kratkog videa sa polaznicima starosti oko 20 godina, pod nazivom Kratki i Low-fi video. Pokrovitelj Pro Helvetia Swiss Cultural Program za SCG.

Osim navedenog organizovali smo vise manjih izlozbi stripa na kojima smo prezentovali nase radove ali i ugostili autore iz drugih gradova. Takodje smo u nekoliko navrata organizovali video projekcije, knjizevne veceri i slicne programe, u sklopu drugih desavanja ili kao pojedinacna desavanja.
Bavimo se samizdat izdavastvom i imamo vise autorskih strip izdanja a nasi radovi se redovno pojavljuju u domacim strip casopisima. Radimo na popularisanju underground kulture u nasem gradu i sire.