Rijeka, 2.7. 2010.

Nakon svih ovih koncerata vreme je da se kaže „zdravo“ letu, pank festivalima i generalno opuštanju. Kako je jul mesec kada većina nas polaže neke ispite i isključi se iz društva, mi smo se okupili ispred pozorišta tog sunčanog dana. Mesto gde galebovi ubijaju golubove redovno...

Večera je poslužena oko 8. Fin veganski obrok, dve vrste salate, hleb i piva. Koncert je trebalo da počne oko 10. I prvi su bili Lycantrophy, “fast and furious hc grind tornado” koji je došao da predstavi svoj prvi album nakon nekoliko godina sviranja. Trostruki vokali, manična brzina, nešto oko 20 pesama i Manager koji je vikao “I hate bis!”. Predobro. Nakon njih Prumyslova Smrt su trebali da krenu. Takođe su bili dosta besni ali sa više thrash dodira. Jedina stvar koja je pokvarila nastup je bas žica koja je pukla pa je basista morao da improvizuje, ali je nakon par pesama sve bilo gotovo. Fina atmosfera međ’ masom gde smo videli dosta novih lica.

Kao što vidite bio je sjajan gig. Zaista imam dosta lepih reči ne samo u vezi ovog koncerta već i u vezi par prošlih. Hvala svima koji podržavaju aktivnosti u Podrumu. To je to. Do sledećeg koncerta, see you all in the pit. Now,… i will return to my daily depression.

Lycantrophy




Prumyslova Smrt


Rijeka Do It Yourself hardcore punk crew