-->
Alternative/Metal/Rock

Pančevački bend Unezverena Pepeljuga čine Predrag DJ – vokal, Nikola Matenda – gitara i Red Brandon – bubanj. Njihova muzika je pod uticajem bendova poput: Black Sabbath, Jesu, Tool, Deftones, Korn ali i domaćih Block Out-a i Bjesova. Teško je tačno reći šta je to tačno, najbolje je najpre poslušati.

Prošle godine pojavio se njihov demo koji se sastoji od četiri pesme i jednog spota za numeru „Pomoć“. Svi tekstovi su na srpskom. Atmosferičnost pletu gitarski rifovi koji stvaraju finu podlogu Predragovom vokalu.

Demo otvara pesma „Slika“ u čijem introu se prepoznaje Block Out uticaj. „Pomoć“ poseduje sličnu atmosferičnost ali je čvršća od prethodne. Melodična „Istraj“ ne zaostaje mnogo po atmosferi ali se nekako izdvaja od ostalih pesama na ovom ostvarenju. Promo zatvara „Ne Umem“, pesma koja unosi dozu živosti i poseduje najbrži ritam.

Ono što je Unezverena Pepeljuga ponudila ovim ostvarenjem deluje obećavajuće. Promo možete preslušati na njihovoj myspace stranici myspace.com/unezverenapepeljuga i tako bolje percipirati njihovu muziku. Ivana Vanja