MU•無 je strip serijal sestara Sare i Ane Živković koji od početka ekskluzivno i premijerno možete pratiti na našim stranicama. Već prvom epizodom izdvojile su se posebnim stilom koji predstavlja kombinaciju zapadnog stripa i mangi. Sve dosadašnje epizode možete ispratiti putem banera na vrhu sajta ili putem ovog linka.

Strip se sastoji iz 6 epizoda, od kojih svaka predstavlja jedan segment sećanja. U prvim epizodama upoznali smo se sa ljudima čija je prošlost i budućnost stopljena sećanjima od kojih će se u narednim epizodama neka izgubiti, neka povratiti, a za neka će morati da se bore.

U ovoj epizodi vraćamo se na dečaka Lazu kojeg smo upoznali u 2. epizodi i kojeg, pored malo lepih trenutaka sa prijateljima, uvek prati mračna realnost. U trenutku kada čita majčino pismo, njegov život se potpuno menja.

Laza će se u ovoj epizodi susresti sa surovim životom protiv kojeg će morati da se bori kako bi sačuvao i ono malo lepog i nevinog što je do tada pratilo njegovo detinjstvo.

U sledećoj epizodi nas čeka veliko finale ove priče! Ostanite uz nas.


_________________
Sara i Ana Živković su bliznakinje rođene 1998. u Beogradu. Posle završene gimnazije u Beogradu upisale su japanski jezik na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Japanski jezik su diplomirale 2021. godine a naredne su završile i master studije. Stripom se bave od 2018. a njihov rad možete pratiti na sajtu Shidoosha.