Neposredno pred izlazak albuma "Početak i kraj" na gramofonskoj ploči, Rebel Star predstavlja drugi video singl sa jednog od najboljih albuma u regionu iz prošle godine i to za magičnu "Puste navike". 

Video u režiji Đurđice Gajić i sa harizmatičnom Majom Nikolić u glavnoj ulozi sniman je tokom povratničkih nastupa benda u Novom Sadu i Beogradu krajem marta ove godine.

"Ovo je slika Beograda iz vizure čoveka koji svako jutro mora da ustane i u gradu proživi dan koji verovatno neće biti spektakularan," komentar je večitog optimiste i autora pesme Željka Markuša.

"Ovakvu pesmu mogao je da napiše samo Željko: ritam betona kao podloga, rapsodija gitara u gradskom prevozu i sve to usred grada koji je počeo da se budi nakon pandemije. Sve to slikano veštom kamerom Đurđice Gajić," zadovoljan je Milan Glavaški.


Album "Početak i kraj", koji su zajedničkim snagama objavili Pop Depresija iz Beograda i Geenger Records iz Zagreba, svoj život počeo je krajem oktobra prošle godine. Milan Glavaški je na prvom bendovskom albumu posle šest godina okupio izuzetnu ekipu muzičara svih generacija - Željko Markuš, Zvonka Obajdin, Daniel Rodik, Jakša Perković i Daniel Kadijević - koji su pesme uobličili u impresivan završni oblik. Milan i bend već rade na novim pesmama, a do kraja godine planiraju da sviraju i predstave stare i nove hitove svuda gde ih pozovu. Album "Početak i kraj" na belom vinilu i u limitiranom tiražu biće dostupan do kraja meseca.