Sastav Stvor predstavio je svoj novi spot-singl. Pesma Nothingness, posle singla Blue, nastavak je u novoj etapi za bend u kojoj je relativno nova ali ustaljena ritam sekcija ujedno i nosilac promene izraza.

- Zbog epidemije smo se opet snalazili oko realizacije pesme i svako je snimao kako se snašao, neko u kućnom studiju, neko u studiju Blaze, koji je i ovog puta, na čelu sa Milošem Mihajlovićem bio zadužen za audio produkciju i mastering pesme, poručili su iz benda a o samoj inspiraciji i temi ove i ostalih pesama rekli su sledeće:

- Inspiracija za tekst pesme Nothingness je došla iz sna i bavi se temom našeg postojanja ali i postavlja pitanje šta se dešava kada čovek napusti ovaj svet. Stvor je tematski i tekstualno okrenut tamnijem segmentu svega što nas okružuje pa su takve teme uglavnom zastupljene kroz naš audio, video i tekstualni izraz. Muzika je nastala tokom proba gde smo nekako i uz sam tekst menjali aranžman i prilagođavali dinamiku kako bi i kroz instrumente i tekst preneli nama odgovarajucu emociju. Bend funkcioniše po osećaju - izaberemo nešto što nam se svima svidi, nešto što nas, kao celinu pomera i pokreće.

Na pitanje o daljim planovima i eventualnom albumu kažu:

- Nemamo album isplaniran unapred, svaka pesma je individualna, kao i slika, ostavlja slušaocu prostor da je interpretira onako kako on oseća. Album će i pronaći značenje na samom kraju, kada se sve to nekako zaokruži, i kada se konačno izbistri trenutno maglovito vidjenje celine i sta generalno album predstavlja.