Sprženi k'o Hali Gali (#3 Cunami) | GALERIJASviđa ti se? Javi ostalima!

Krajem prošle nedelje (15.,16., i 17. oktobra) održan je 3. po redu Hali Gali festival, ovoga puta pod nazivom Cunami.

Sami organizatori su ovako najavili čitavo dešavanje: "HALI GALI je bujica bendova koja se nekontrolisano rađa iz višemesečne inkubacije sa željom da pojede vašu depresiju. To je potisnuti glas koji ti noktima grebe unutrašnjost stomaka i vriskom poziva na ludilo. To je CUNAMI koji lomi, topi, diže i spušta, na talasima beskonačne energije spreman da te u 4 dana pakla potpuno raznese."

Glavni događaj desio se u Dragstoru u petak i subotu, dok se zagrevanje za festival desilo u KC Gradu i Zaokretu. KC Grad je bio domaćin promo događaja i uvoda u sam festival dok je u Zaokretu priređen pop up show na kome su predstavljene i Hali Gali NOVINE, specijalno izdanje povodom festivala Novo Doba.

"Ukupno 25 izvođača u 4 dana na 3 lokacije. Pokušaj da pronađeš sebe u tom haosu.", naveli su u pozivu organizatori. Iva je bila na licu mesta, zabeležila atmosferu, pa ako ste bili, pokušajte da pronađete sebe u tom haosu.

Hali Gali (#3 Cunami)Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva