Samit nesvrstanih - festival skejt i andergraund kulture | GALERIJASviđa ti se? Javi ostalima!


Festival Samit Nesvrstanih svoje drugo izdanje u Beogradu imao je od 10. do 13. septembra 2020. U toku četiri dana produženog vikenda Beograd je bio centralno mesto okupljanja skejtbordera iz regiona.

Samit Nesvrstanih je pre tri godine nastao kao ulično skejt takmičenje, a prethodne godine prerastao je u četvorodnevni festival obogaćen izlagačkim radom, filmskim projekcijama, muzičkim programom kao i edukativnim radionicama. Samit Nesvrstanih je jedinstveni festival multimedijalnog sadržaja koji okuplja najbolje skejtere, umetnike i goste iz Evrope i sveta.

Ideja koja je objedinila sva četiri dana Samita Nesvrstanih je da se prenesu znanje, iskustvo i ljubav iz svakog segmenta skejt kulture onima kojima je skejt svakodnevica, ali i da se skejt supkultura predstavi publici koja je susreće po prvi put.

Naša Iva Tanacković je bila posednjeg dana ispred Zappa Barke gde je održan skej sešn i nastupi bendova: Tortura, Ne tamo, Gazorpazorp, Nihil and the Dopesmokers, Spejs Noksi i Cactus Fields. Pogledajte galeriju u nastavku...

Samit nesvrstanih - festival skejt i andergraund kultureSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva