Niški klub Feedback i dalje je jedini klub alternativne kulture u Srbiji koji ima svoj podkast. Niz radijskih emisija pod nazivom From the BASEment, čije je snimanje započeto na samom početku klupske sezone 2018/19, imaju za cilj da u jedinstvenom eteričnom konceptu sažmu sve moguće alternativne muzičke svetove međusobno isprepletene u paradigmi zvanoj “srpska scena”.

Svaka emisija pojedinačno, posvećena je mesečnom ciklusu klupskih dešavanja i predstavlja svojevrstan osvrt na nastupe koji su se odigrali ili će se tek odigrati. Namera autora ove emisije jeste da svim ljubiteljima rokenrola, elektronike i svih ostalih alternativnih žanrova i žanrovskih fuzija pokaže usmerenja u pravcu osluškivanja muzičkih aktuelnosti koje svakodnevno izranjaju oko nas a često ne dolaze do izražaja jer su zagušene lavinom informacija.

Zato Ana Bjes (rok novinarka) i Marija Jović (PR kluba Feedback) u svakoj epizodi pažljivo filtrirajući utiske i razgovarajući sa gostima (samim izvođačima) slušaoce pokreću ne samo na razmišljanje već i na aktivno delanje shvatajući muziku kao svojstveni ritam svakodnevnog bivstvovanja. Sve o tome, između ostalog, mogli ste čuti od Nikole Vranjkovića, Dr Pop-a (Atheist Rap), Dejana Gavrilovića (aka Funkie Junkie), članova bendova Ljubičice, Vizelj, Plastic Sunday, Bohemija i mnogih drugih reprezentativnih imena koja su se pojavljivala i pominjala na ovim talasima.

Trenutno aktulno izdanje podkasta možete pronaći ovde, a sve ostale pretražite i preslušajte na sajtu klubfeedback.com u kategoriji radio.