Novo ime na domaćoj alternativnoj sceni: Spejs NoksiSviđa ti se? Javi ostalima!


Nakon nekoliko singlova sa zanimljivim pratećim vizualima, mladi reper Spejs Noksi objavio je svoj prvi video spot (u režiji Stefana Veličkovića) za pesmu „Subliminal“ kojim ujedno najavljuje i istoimeni album koji će biti objavljen 25. novembra. 

Album „Subliminal“ je prvo zvanično izdanje ovog dvadesettrogodišnjeg umetnika i predstavlja kombinaciju muzičkih uticaja koji variraju od modernog hip-hopa do elektronske scene devedesetih godina prošlog veka. Izdanje će na digitalnim platformama objaviti novonastali hip-hop izdavač Zicer Inc. kojem će ovo takođe biti prvo zvanično izdanje.

Spejs Noksi je autor većine materijala na izdanju a pored njega se kao autori javljaju i producenti Aleksandar Poznan i Mihajlo Đorović poznatiji kao Summer Deaths koji je ujedno bio zadužen i za miks i mastering celokupnog izdanja.

Zicer Inc. je mladi hip-hop kolektiv čiju srž pored Spejs Noksija čine i gorepomenuti producent Summer Deaths, kao i MC-jevi Nihil i Nerv. „Subliminal“ je samo prvo od mnoštva izdanja koje planiraju da domaćoj publici predstave u predstojećem periodu.
 Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva