Nakon nekoliko singlova sa zanimljivim pratećim vizualima, mladi reper Spejs Noksi objavio je svoj prvi video spot (u režiji Stefana Veličkovića) za pesmu „Subliminal“ kojim ujedno najavljuje i istoimeni album koji će biti objavljen 25. novembra. 

Album „Subliminal“ je prvo zvanično izdanje ovog dvadesettrogodišnjeg umetnika i predstavlja kombinaciju muzičkih uticaja koji variraju od modernog hip-hopa do elektronske scene devedesetih godina prošlog veka. Izdanje će na digitalnim platformama objaviti novonastali hip-hop izdavač Zicer Inc. kojem će ovo takođe biti prvo zvanično izdanje.

Spejs Noksi je autor većine materijala na izdanju a pored njega se kao autori javljaju i producenti Aleksandar Poznan i Mihajlo Đorović poznatiji kao Summer Deaths koji je ujedno bio zadužen i za miks i mastering celokupnog izdanja.

Zicer Inc. je mladi hip-hop kolektiv čiju srž pored Spejs Noksija čine i gorepomenuti producent Summer Deaths, kao i MC-jevi Nihil i Nerv. „Subliminal“ je samo prvo od mnoštva izdanja koje planiraju da domaćoj publici predstave u predstojećem periodu.