Novi album Marauder benda Interpol izašao je 24. avgusta za izdavačku kuću Matador. Bend je podelio video za prvi singl "The Rover" kao i pesmu "Number 10".

Sada su podelili video za pesmu "If You Really Love Nothing" u kome je u glavnoj ulozi Kristen Stewart zajedno sa Finn Wittrockom. Video je režirala Hala Matar, snimljen je u Los Anđelesu - piše Under the Radar a prenosi Fat Hipster.


Frontmen Paul Banks je izjavio o ovom video spotu "Hala je malda rediteljka i imalo sam zadovoljstvo da je upoznam pre nekoliko godina i od tada sam veliki ljubitelj njenih kratkih filmova. Njena raskošna upotreba boja i osvetljenja, delikatni dijalozi i živahna režija su njene vrline. Uvek postoji humor, drama i puno jedistvene atmosfere. Vidim sve ove kvalitete u video spotu za pesmu "If You Really Love Nothing". U ime Interpola mogu da kažem da smo veoma ponosni na ovu saradnju. Kristen Stewart je savršena glumica za ovu ulogu. Mislim da ne postoji niko ko bi to bolje uradio od nje. Sviđa mi se i gluma Finn Wittlocka. Još jedan savršen izbor."

Dave Fridmann (MGMTThe Flaming LipsMercury Rev, Mogwai) je producirao album, koji je snimljen tokom dve nedelje, u periodu od decembra prošle godine do aprila ove, u studiju Tarbox u državi Njujork. U izjavi za medije stoji da je ovaj album Interpola glasniji nego prethodni, što je inspirisano događajem kada je njihov komšija pozvao policiju zbog buke koju su članovi benda stvarali na svojim probama. "Čini nam se da se okomio na pogrešan bend" šalio se Fogarino "Nije da smo kao Mastodon. Mislim, u nekim krugovima smatraju nas mlakonjama."