Bend je nastao početkom 2011. godine u rodnom gradu Nišu. Ubrzo, nakon par proba je počeo sa autorskim radom. Tokom četiri godina aktivnog sviranja i jedne pauze u trajanju od godinu ipo dana, bend je imao čast da deli binu sa bendovima kao što su: Fullsize, Hardfaced (MK), Almost Failed (AUS), Overpain (GRE), kao i sa domaćim bendovima. Muzički, bend se ne ograničava žanrovima, zbog velike muzičke raznovrsnosti samih članova. Iako je tokom svog dosadašnjeg postojanja bend menjao postavu, ljubav članova prema muzici koju stvaraju je ostala ista. Bend čine Dušan Mirović na vokalu, Lazar Lazić na bass gitari, Đorđe Baba-Milkić i Stefan Serafimović na gitarama i Nikola Vidanović na bubnju. Bend je izbacio dve promo pesme sredinom leta tekuće godine, kao najavu za album koji će izaći tokom 2018. godine.


HC: Kada ste napravili bend, koja je vaša želja bila i kakav smisao on ima? Šta to vama znači a šta bi trebalo slušaocima?
BT:
Sama srž benda, od početka rada, bila je ljubav prema ekstremnoj muzici koju gajimo i dan danas. Slušaoci bi u našoj muzici trebalo da prepoznaju tu strast i energiju, jer smo uvereni da ista ta strast koja nas inspiriše da komponujemo pesme, kuca i u njima.

HC: Motivi i filozofija benda...
BT:
Sama motivacija se stvara na bini i u uzajamnom odnosu sa publikom tokom nastupa. Sama filozofija benda je da radimo ono što volimo bez kompromisa i bez pardona jer želimo ostati iskreni, kako prema sebi, tako i prema publici.

HC: U kojoj meri vam je ovaj bend nekakva spona sa društvom i način komunikacije sa istim, u kolikoj vaše lično ispucavanje energije i lično pražnjenje?
BT:
U početku nam je sviranje služilo kao izduvni ventil. Kasnije, kako smo kao pojedinci sazrevali, tako se i bend razvio, i poruke naših pesama su postale jasnije. Te poruke su naš način komunikacije sa svetom.

HC: Koliko je teško okupiti ljude i održati ih zajedno u jednoj ovakvoj priči?
BT:
Danas je vrlo teško održati kontakt i prijateljstvo sa ljudima, zbog pojedinačnih obaveza i problemima sa kojima se mladi borimo.

HC: Problemi sa kojima se suočavate kao bend...
BT:
Nedostatak opreme i prostora za sviranje je uvek aktuelna priča, ali dosta veći problem jeste premalo vremena za ono što volimo da radimo, i nedostatak mogućnosti zbog konstantne trke sa obavezama.

HC: Kome i u kojoj prilici biste pustili vaš bend?
BT:
Svima, i u svakoj prilici,  koji su malo šireg shvatanja od čančeta za vodu za likovno.