Iznenađujući i sveži, snažni i potpuno nepredvidivi, jednom rečju – briljantni novi album grupe The Immigrants „I Need Help“ objavljen je sa ambicijom da oživi učmalu evropsku muzičku scenu. The Immigrants su veoma mladi, još uvek u ranim dvadesetim, a već imaju album kakav drugi bendovi objavljuju jednom u životu. 

Ovaj trio atomske energije sa bazom u Budimpešti predvodi harizmatični autor, bas gitarista i pevač Adorio Badrić . Adoriovi roditelji su iz Beograda i Zagreba, on tečno govori mađarski, nemački, srpski/hrvatski i oseća živu vezu sa rock muzikom sa prostora bivše Jugoslavije koja je važan deo njegove estetike, ali odlučio je da piše i peva na engleskom jer apetiti grupe The Immigrants s pravom sežu dalje i šire od Mađarske i Balkana.

The Immigrants su na ovom albumu spojili zapanjujuće harmonijesa ubedljivim emocijama, koje rezultiraju lavinom potencijalnih hitova, počevši od uzbudljivog aktuelnog singla Grapefruit sa njegovim neuporedivim gruvom, preko tripozne naslovne numere “I Need Help” sa njenim nezaustavljivim brejkbitovima i promenama ritma, do nežne i pomalo jezive pesme Times We Had koja objedinjuje atmosferu „Belog albuma“ The Beatles sa dodirom Led Zeppelin, hipnotičkom melanholijom The Smiths „Asleep“ i cyberspace harmoničnošću The National, ili himnične „Kings and Queens“. Ovi momci zaista umeju da stvore važne pesme, koje lako mogu da postanu generacijske za naraštaj rođen poslednje decenije XX veka.

The Immigrants su nešto NOVO, a njihov album „I Need Help“ pomoći će svim iskrenim dušama da se prisete trenutka u njihovim životima kada je muzika postala nešto važno.
Ovaj album je važan.Do koske. Slušajte ga pažljivo.

Album The Immigrants „I Need Help“ dostupan je  je na vinilu, CD-u i u digitalnoj formi na svim  relevantnim digitalnim platformama od 14. marta 2016. u izdanju beogradskog nezavisnog izdavača Ammonite Records.