Izdavač: Trinity Pictures, 1986.
Režija: Jim Wynorski
Scenarij: Jim Wynorski, Steve Mitchell
Gl. uloge: Kelli Maroney, Tony O'Dell
Tagline: Chopping Mall - Where they slash their prices-and their customers!
Tagline 2: Buy or Die

Radnja:

Uprava velikog shopping-centra uvodi novu mjeru zaštite protiv provalnika - tri robota naoružana laserima, hvataljkama, strelicama i ostalim oružjem koje bi svaki ozbiljan robot morao imati. Roboti imaju posebnu zaštitu koja im onemogućava da ubijaju ljude, a zaposlenici centra im samo trebaju pokazati iskaznicu i oni ih ostave na miru. "Have a nice day." Ali...

Osam teenagera (4 para) koji rade u raznim dućanima u centru odluče ostati iza zatvaranja i napraviti zabavu u dućanu s krevetima. :) I tako, dok se oni, jelte, zabavljaju, počne oluja i grom 6 (!) puta pogodi kontrolni centar robota koji se nalazi na krovu zgrade. Naravno, roboti polude i shopping mall se pretvara u chopping mall.

Osvrt:

Hehe, još jedan od filmova kod kojih je, nakon što se vidi maštoviti naslov i godina izrade, jasno o kakvom se filmu radi :)

Zabavan film koji ispunjava sva očekivanja s početka. S obzirom da je snimljen s relativno malim budžetom (bar tako izgleda), efekti su još i dobri za to vrijeme. Dobro, osim scena kad nekoga trese struja što se zna po tome da oko njega trepere bijele linije. I osim lasera (crvenih, zelenih i plavih, svaki robot ima različitu boju lasera, molit ću lijepo!). Sve ostalo je dobro. Gotovo sve ostalo. :) Pogotovo je spektakularna scena eksplodiranja glave jedne od djevojaka koja je tek trenutak prije toga veselo trčala hodnicima shopping-centra samo u gaćicama. Skoro kao Scanners.

Sve u svemu, ima puno eksplozija, ima sisa, ima lasera - što bi čovjek više mogao tražiti od filma?

Highlightovi:

Laseri, eksplozije, gole žene, roboti...

Oleg Berić