Selftitled sam poslednji put čitao pre par godina kada je izašao kao split fanzin sa Goropadnikom. A upravo i autor Goropadnika se vratio sa novim fanzinom Bastard Son. Iza Selfititled fanzina stoji Leki, momak koji je već dugo na sceni i koji sa prijateljima već nekoliko godina vodi riječki prostor "Podrum" koji je ugostio masu bendova u tom gradu (btw, broj bendova koji je gostovao je zaista impresivan, pogledajte njihov blog). Sadržinski mi onako baš leži jer je divan spoj kolumni, recenzija (u ovom broju doduše tu je samo kraći osvrt na aktivne hrvatske fanzine) i intervjua. Svega po malo. U ovom broju razgovarao je sa Bosonogim Djetinjstvom i The Truth. Razgovori su vođeni uživo na turnejama ovih bendova i teku prirodno i opušteno. 
Ono što bih izdvojio su kolumne koji su mi uvek najdraži deo fanzina. Nekako se tu uvek čuju neke konkretne ideje koje su u fokusu, za razliku recimo od intervjua gde se uglavnom priča na više tema. Iako po svojoj tematici nisu ništa revolucionarno, lepo opisuju stanje na hrvatskoj (i lokalnoj) hc punk sceni gde uglavnom stariji likovi guraju priču i dalje, mlađih je sve manje, nezainteresovanih sve više.
Leki je u vozač na turnejama te ćete u ovom broju naći i tour diary sa dva ovakva putovanja. Kako uglavnom utiske čitate iz ugla benda, ovoga puta ćete saznati kako je to biti roudi.
U poslednja dva meseca sam imao prilike da pročitam gotovo sve aktivne hrvatske fanzine (fali mi još poslednji IOSC) i mogu reći da mi je, uz Pankeu, Selftitled najviše legao. Ako volite ovakva glasila, svoj primerak možete potražiti na selftitled@net.hr, a mi se nadamo da će šestica što pre.
Nenad