Bombaški Proces je nastao u novembru 1992. godine. Prvu postavu su činili: Ljubomir Pejdo - glas, Marko Stojilovic - gitara, Endimion Horvat - bas, Andrija Matic - bubnjevi. Prvi demo snimak izlazi 20. marta 1993. godine. Snimljen je u studiju "Česnjak" kod Saše Vujića (Kbo!). U toku iste godine dolazi do promene u postavi, Ljubomir Pejdo napusta grupu a Endi i Marko preuzimaju vokale. Krajem avgusta, Bombaški Proces snima drugi demo snimak po imenu "Ko Su Bili Bombaši?" takodje u studiju "Česnjak". Usledili su je nastupi u Nišu i Novom Sadu. U februaru 1994. godine, Bombaški Proces nastupa u Beogradu kao predgrupa kragujevackom bendu Kbo!, a polovinom aprila nastupa i kao predgrupa Ritmu Nereda u kragujevačkom klubu "Zid" što je ujedno i bio prvi nastup u Kragujevcu. Krajem maja snimaju i treći demo snimakpod nazivom "You Can Be Anything".
Krajem godine bend nastupa na prvom ŠRAF-u koji je održan u kragujevačkoj hali "Jezero".
Pocetkom 1995. godine prestaju sa radom. Godinu dana kasnije Marko i Endi pod imenom "Bomb Process" i uz učešće Ilije Nikolića Ilje na klavijaturama i Vojina Dujovića Voje na bubnjevima nastupaju u "Pabu" koji je drzao Goša. Usledio je pokušaj ponovnog okupljanja benda, medjutim iz svega toga se rodio bend Thimble tako što se grupi priključio Ivan Ivezić Iveza, a Endi je otišao.
I konačno, novembra 2013. godine, dvadeset godina posle, Bombaski Proces se ponovo okuplja u sastavu: Endi - bas, vokal, Marko - gitara, vokal, Vuk - Bubnjevi. Usledili su i novi nastupi u Velikoj Plani i Zemunu.
Bombaški proces ćete moći da pogledate uživo i u Kragujevcu 11.10. u Domu Omladine zajedno sa bendom Intox.