Promocija kompilacije „Sound Of Strugle“ održana je u klubu Raskršće, našeg poznatog pisca Dejana Stojiljkovića. Promocija je bila zakazana u 21h, pa se tako klub napunio veoma rano. 


Među posetiocima su uglavnom bili muzičari čiji su sastavi učestvovali na kompilaciji, i novinari Balkanrocka. Nakon zahvaljivanja gostima koji su došli na promociji, Dejan Dinić osnivač portala dao je reč Milošu Najdanoviću koji je zaslužan za novinarski deo portala, a sada i za Balkanrock Records. Ono što su najavili jeste izlazak EP-a grupe Ego koji će biti pod etiketom novoosnovane izdavačke kuće. Neki od bendova koji su bili učesnici kompilacije jesu: Gospodin Pinokio, Ego, Paydo Koma, Lur, Fluid Underground i još mnogo njih. 
Veče je proteklo u preslušavanju kompilacije, kao i u preslušavanju drugih pesama niških sastava, ali su uglavnom svi razgovarali, kako je ovo i bilo zamišljeno. Promocija je protekla uspešno, kao i sama kompilacija, pa tako novoj izdavačkoj kući želimo još puno uspešnih izdanja i puno sreće u daljem radu!

Prvo izdanje možete skinuti sa njihovog sajta na www.balkanrock-records.com, a uskoro će u uslediti dva EP izdanja bendova Ego i Stereolimit.

Mitar Žikić
fotografija preuzeta sa BRR fejsbuk profila