Bend KolapS snimio je novi spot, cetvrti po redu a prvi sa drugog albuma koji ce se zvati BUNT. Prvi singl sa albuma za koji je i spot snimljen zove se USTAJEM. Pesma je na srpskom jeziku kao i jos sest numera sa BUNTA, na kome inace ukupno ima 11 pesama.
Pesma je snimana u Positive Family studiju gde je radjena i post produkcija, producent Aleksandar Bojanic, kamerman i montazer Mirko Todorovic, glumci Dusan Brkovic, Ivan (dredovi) i Lazar (kresta).
Spot je uvod u celu pricu oko drugog albuma na kom dominiraju pesme na srpskom jeziku. Tekstovi na drugom albumu govore kao i do sada o surovosti svakodnevnice koja nas okruzuje nasiljem, politikom i bezdusnom nemoralnoscu, bave se pojedincem i pricaju o njegovoj potrebi da sacuva razum i ponos, o beskrajnoj borbi za slobodu i svim nedacama koje ta borba nosi ali ponovo sa ogromnom dozom pozitivizma na kraju i ljubavi prema prijateljima i zivotu.
U muzika na albumu je upleteno sve ono sto KolapS voli: TreshMetal, PunK, HarCORE, cak na momente i Fank i naravno Rock&Roll. Sve to upakovano u Rock&Core.