Iza glazbenog projekta "Holandija" kriju se 4 mladića. Marko Vuković, Bruno Mitrović, Leo Čavala i Davor Bakula. Njihov zvuk je u duhu Manchestera sa kraja 70-ih i početka 80-ih (post punk , new wave). Sa projektom su započeli Marko i Bruno početkom 2012. godine prijavom na Inmusic festival i razna druge e-natjecanja vezano uz glazbene projekte. Nakon toga im se pridružio Leo , a uoči prvi svirke se sjajno uklopio i bubnjar Davor. 

Do sad su imali nekoliko svirki i izdali su EP "Leptriber" pod nezavisnom etiketom dobrog duha hrvatskog izdavaštva - Zdenka Franjića "Slušaj Najglasnije". Prvi dojmovi na EP "Leptriber" su bili pozitivnog karaktera sa strane vise kritičara.

Inače dolaze iz Đakova, malog gradića u Slavoniji gdje mačke dolaze umrijeti. Smeta ih stanje društva i odnosa prema kreativnosti i kulturi, ali to je sad sasvim neki drugi fudbal i bolje da se vratimo na bend. 

Glazbeni pravac ove ekipe se može okarakterizirati kao Joy Divisionski post punk sa dodatkom elektronike, ali s tendencijom da postane nešto mnogo više. Na "Leptriberu" su izdane četiri stvari, no bend ima u pripremi dvoznamenkastu cifru stvari i planiraju napraviti album na proljeće, kao i turneju. Sve što su dosad snimali, snimali su u vlastitoj produkciji i to je nešto na što su posebno ponosni. Smatraju da nije potrebno izdvajati ogromne sume kako bi se snimio materijal nekog benda, već samo malo truda.