Ink je jedan od novijih stensil umetnika u Srbiji, inače je profesor, skejter, muzičar… Koliko energije ima pokazuje i to da već dve godine crta po beogradskim fasadama i ne mrzi ga da dođe ovde čak iz Kragujevca, gde trenutno živi, da bi pokazao svoje novo delo. A ima ih puno, kako sam kaže, skoro svake nedelje uradi novi stensil. Počeo je tako sto je probao da napravi majice za sebe i svoj bend, a onda je probao da vidi kako bi izgledalo da napravi otisak i na zidu. Ink svira u dva benda: Incomplete i Tehnološki višak. Na kraju ovog teksta je pesma koju je hteo da podeli sa vama.
Za razliku od drugih street art umetnika, koji posle nekog vremena počinju da se fokusiraju na tehnički složenije radove Ink voli da radi i stensile koji su u tehničkom smislu jednostavni, tj. urađeni samo u jednoj bolji. Takođe voli da radi i stensile malih formata i meni su upravo najviše sviđaju njegovi mali ljudi na stepeništu. 
U poslednje vreme radi sve veće formate i koristi više boja i meni se baš dopada stensil Wire (evo ga i video kako je nastao: http://www.youtube.com/watch?v=y5M2sv6omyg&feature=youtu.be).
Potpisuje se kao Ink jer mu je to bila logična asocijacija na pisanje i crtanje, a na neki način i povezano sa njegovim bendom. Jedan od omiljenijih umetnika mu je C215. Ovde smo postavili fotke neke od njegovih radova, a dodatne fotografije možete naći na njegovom Flickr-u: http://www.flickr.com/photos/ink_stencil/








Lazar Šestović belgrade-stencil.blogspot.com