Početkom 2012. rada niški alternative metal bend REPRESSION RELEASE je EP-jem 'Pawns & Needles', izdatim za nišku online izdavačku kuću Tribal Rajber Label, objavio da prestaje sa daljim radom. Putem ovog spota, bend, zajedno sa uskim krugom ljudi koji su od samog početka sarađivali sa istim, želi da zahvali svima koji su pratili I podržavali njegov rad. Upravo iz tog razloga spot i jeste urađen za remix pesme "On His Side" koji je radio dugogodišnji prijatelj benda, producent Nenad Tasić aka MAKE IT LAST.

Sačinjen od kolaža snimaka sa svirki, putovanja i neiskorišćenih kadrova vizuelnog projekta 'Pawns & Needles', video je, kao i sve do sada vezano za vizuelnu prezentaciju benda, delo Boška Đorđevića i njegove ELCHUPACABRATHEGREATINC. skupine. 

Nakon tri i po godine aktivnog rada, Repression Release je iza sebe ostavio EP "Black and Gray" iz 2009. godine, singlove "Repression", "Release" i "On His Side" zajedno povezane na već pomenutom oproštajnom EP-ju, video za pesmu "Repression" (pogledaj ga ovde), kao i gomilu energičnih svirki po brojnim klubovima i festivalima unutar graninca naše zemlje.

https://www.facebook.com/repressionrelease 
https://www.facebook.com/pages/Make-It-Last/140251909335842 
https://www.facebook.com/elchupacabrathegreatinc 
http://tribalrajberlabel.bandcamp.com/ 

Repression Release feat. Make It Last - On His Side (Pawns & Needles)- oproštajni spot